torstai 2. lokakuuta 2014

Remove your mask before it's too late

Tänää ajattelin kirjottaa teeskentelevist ihmisist. Niit varmaa mahtuu jokaisen elämää jossai vaihees ja ne tekee siut varovaiseks sen suhtee kenee tääl voi enää luottaa.
Ne voi esittää siu kaverii mut todellisuudes ottaa yhteyttä vaa ku tarvii jotai, tai jos kukaa muu ei kuuntele heiä huolia. Ja sit ku ite tarviit kuuntelijaa kukaa ei oo auttamas. Luulis ettei oo nii vaikeeta vaa katkaista yhteyttä jos ei oikeesti kiinnosta olla jonku kaveri enää. Joskus siihe o syynä yksinkertasesti se, ettei oo enää aikaa sille ihmiselle. Jokaine kuitenki ansaitsee semmoset ihmiset ympärillee ketkä on aitoja ja vilpittömii.
Sit on nää ketkä teeskentelee tunteensa toista kohtaa. Yks esimerkki vaik et säätää kahen ihmisen kans samaa aikaa. Joo voi olla et on tunteita kumpaaki kohtaa mut ei oo oikei niit kumpaakaa kohtaa et teeskentelet et "oot miu ainoo rakkaus". Toi toimii ainoastaa sillo jos on jo etukätee sovittu et ei täst tuu mitää vakavaa, mut jos huomaa et toine o oikeest iha umpirakastunu ni nii vaikeelta ku se tuntuuki ni se o pakko pudottaa sielt pilvist alas joskus.
Ja sit jotku esittää suhteessa et rakastaa ja välittää vaik todellisuudes haluu vaa satuttaa ja leikkii toisen tunteil. Halutaa purkaa se paha olo toiseen ihmisee ja saada se tuntemaa ittensä iha mitättömäks ja huonoks. Tai sit ollaa siin suhtees vaa koska siihe "on jo tottunu". Sit sen kaiken pitäs korjaantuu valheella "rakastan sinuu". Ei se mee niin. Ei piä ikin sanoo mitää, mitä ei tarkota. Eikä niil sanoil oo mitää merkitystä jos teot puhuu iha toista. Jos joku nyt on tälläses tilanteessa ni miun neuvo on vaa et päästäkää irti siit ihmisest, se voi sattuu mut vaa hetken. Koska varmaa enemmä se sattuu jos se huono suhde vaa jatkuu ja jatkuu. Ettekä työ oo heikkoja koska "luovutatte" koska jos toine ei oo ees yrittäny pitää sinuu itellää ni mitä järkee siin enää on?


Jotkuu sit on feikkejä vaa joka tilanteessa. Se voi johtuu myös huonost itsetunnost ja siit et joku ei oo joskus hyväksyny sinuu omana ittenää. Pitäs silti muistaa se et jos et oo oma ittes, ni ei kukaa ihastu tai tykkää SIUSTA vaa siitä roolista mitä vedät. Sit ku jossai vaihees se maski tippuu väkisinki pois ni jäätki yksin ku ihmiset huomaa sen. Et koskaa tiiä kuka vois rakastuu siihe mitä oikeesti oot :). Eikä täs maailmas kaikki voi ikinä siusta tykätä ni ei kannata jonku dissaajan sanomisille antaa arvoo. Ja ne ketkä ei esitä et heiän elämä ois aina täydellistä, on myös helpommi lähestyttävii.
Ja en luokittele tähä mitää ulkoista kuten meikkaamista, ripsipidennyksii, hiustenpidennyksii ja mitä kaikkii näitä nyt on. Ulkokuori ei nimittäi kerro ihmisest yhtää mitää. Jos joku tykkää muokata omaa ulkonäköään ni se on häne oma asia. Eli miun mielest ketää ei voi tommosten asioiden perusteel sanoo feikiks. Jotkut miehet ku valittaa siitä et naiset on feikkejä ku ne meikkaa ja käyttää hiustenpidennyksii jne et miks ollaa nii pinnallisii, no mikäs ite oot ku et tutustu siihe naisee vaa puutut heti siihe miltä se näyttää? :D Se luonne on kuitenki se mikä loppupeleis merkitsee.


Tutustukaa ennakkoluulottomasti uusii ihmisii, voitte yllättyy positiivisesti! Ja olkaa myös ite omia itsejänne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti