lauantai 20. syyskuuta 2014

Everybody changes somehow

Kaikki muuttuvat ajan kuluessa jollain tavalla, niin myös mie. Ja täs postaukses aiheena onki kuvat miusta vuosien varrelta ni huomaatte mite oon muuttunu. Omast mielestäni ainaki pelkästää parempaan suuntaan.

7. luokalla näytin tältä, tuolloin ei kyl ollu tyylitajusta tietookaan ja iha hävettää ku muistelee niitä aikoja. Mut kaikkiha meistä on joskus ollu vähä tyylittömii :D. Silloin alotin myös meikkaamisen, eikä se aina onnistunu todellakaa toivotul tavalla ku näin jälkikäteen muistelee...
Ja tää oli nyt ainut kuva minkä löysin silt ajalta.


Sit 8. luokalla aloin meikkaamaan aika paljonki enemmän, ja myös aivan väärällä tavalla :D. Näytin myös niin teiniltä et iha hävettää. Kulmakarvatki tein aivan liian paksuiks ja tummiks eikä ne sopinu miulle yhtää...Ja värjäsin hiukset melkeempä mustaks vaik oli kyl tarkotus et ne näyttäis tummanruskeilt, ja sit siin käviki niin ne teki miust vaa tosi kalpeen näkösen ku oon jo valmiiks nii valkone :D. Mut tässä nyt kuvamateriaalii silt ajalta, ja joo webkamera oli suures suosios sillo :D.






9.luokalla aloin varmaa vihdoin ymmärtämää mikä miulle sopii ja mikä ei. Luojan kiitos. Silloin taisin vihdoinki oppia meikkaamaa oikein ja miettimään enemmä mitä puen päälleni. Aloin myös liikkumaan enemmä mikä nosti miun itsetuntoa ja vaikutti positiivisesti myös siihen ulkokuoreen. Sen jälkee miun tyyli on pysyny aikalailla samana, vaik tietenki on tää vähä aikuisempaan suuntaan muuttunu paris vuodessa. Laitan tähä loppuu nyt kuvii sielt ysiluokalt tähä amiksen kakkosluokkaa asti.














Mut muistakaa, älkää muuttako itseänne kenenkään muun ku ittenne takia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti