sunnuntai 10. elokuuta 2014

Before judging, make sure that you're perfect

Moi! :)

Tänää ajattelin kirjottaa semmosest aiheesta ku ihmisten tuomitsemine tuntematta kyseist henkilöö ollenkaa. Onha se helppoo tietty muodostaa mielipide jostakusta henkilöst sen perusteella mitä kuulee, mut ite oon semmone et mieluummi tutustun ite jokaisee ja muodostan kaikist sen OMAN mielipiteen. Sit jos en itekkää tykkää jostai ni voin sanoo "joo samaa mieltä".

Jokaine meistä tekee virheitä, mut niist voi myös oppii. Esimerkiks jos joku nyt sanoo siulle et "toi teki miulle sillee 2 vuotta sitte", kaks vuotta on aika pitkä aika kasvaa ihmisenä. Mieki olin 2 vuotta sitte semmone et jotku asiat hävettää viel nyttenki. Mut oon siitä kasvanu henkisest aika paljo. Ja joo, minuuki kohtaa on ihmiset tehny vääri mut en kuitenkaa mee kenellekkää sanomaa "älä missää nimes tutustu toho se teki sitä ja tätä", miulle riittää et otan ite välimatkaa kyseisee henkilöö.

Kaikist naurettavinta on varmaa tuomita joku ihmine semmoste asioitte takii mitä on itekki tehny. Esimerkiks jos joku vaik tekee kännis jotai tyhmää, noh suurin osa meist jotai hölmöö siin tilas on tehny. Eikä kukaa oo kännis ns. oma ittensä ni mitä järkee on ees arvostella ketää sen perusteella?
Ja jos joku on vaikka mokannu parisuhtees, tai ystävyyssuhtees ni siihe asiaa vois jättää sanomatta yhtää mitää. Mie oon sitä mieltä ettei kukaa oo ikin "valmis" mihinkää suhteesee vaa siinäki asias virheistä oppii. Ja jokaine meist varmasti tulee tekee virheitä ihmissuhteissaa, tai on tehny.

Ja toine asia on se, et arvostellaa muide tapaa elää. Eli jos jollai on vaik jotai ongelmii elämäs tai sen saamises oikeille raiteille nii jotku on heti arvostelemassa. Ei kukaa pakota ketää olemaa osa jonku elämää. Eli jos jonku seura ei enää tunnu hyvält ni sille henkilölle voi vaa jättää hyvästit ilman sen suurempii draamoja.
Ja jokaisel ihmisel on syy siihe, et miks hyö on semmosii ku on. Et voi ikin tietää mitä jonku menneisyydes on tapahtunu, ellet tutustu kunnol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti