lauantai 5. heinäkuuta 2014

Paluu

Moi vaan kaikki!

Päätin palata nyt tän miu blogin pariin, koska koin et nyt on sopiva hetki sille :) Kirjotin tänne viimeeks viime marraskuussa, ja tänä aikana miulle on tapahtunu elämäs aika paljo. Ihmisii on tullu ja lähteny elämäst mut oon aika tyytyväine tänhetkiseen tilanteesee. Oon myös kasvanu ihmisenä melko paljo, kaikkien vastoinkäymisten ansiosta. Mielestäni oon nyt taas astetta vahvempi ja viisaampi :)

Yks asia minkä oon oppinu nyt täs on se, et muistakaa ihmiset osottaa niille teiän tärkeimmille ihmisille et kui tärkeitä ne on, älkääkä pitäkö ketää itsestäänselvyytenä! On hyvä oppii myöntämää omat virheet ja osata pyytää anteeks, eikä kannata miettii etukäteen et ”antaakohan toi nyt miulle anteeks vai ei”. You’ll never know if you’ll never try. Se vaatii aika usein rohkeutta mut on se myös useimmiten loppujen lopuks kaiken arvosta :).
___________________________________________
Sit voisin vähä kertoo mite miun kesä on menny. Eli noh tää on menny oikeestaan ihan samal tavalla kun kaikki muutki kesät eli aika tylsää, ku ei niitä kesätöitäkään taaskaan oo. Mut toisaalta saapahan kunnol levättyy enne ku alkaa taas koulu, koska amiksen kakkosvuos on kuulemma kaikist kamalin…I don’t like at all. Eikä tää alkukesän sää oo myöskää ollu sielt parhaimmasta päästä ni en oo ees voinu yrittää saaha kerranki jonkulaista rusketusta pintaan :/. Mut nyt alkaa olla taas onneks lämmint!

Ja tosiaan muutin myös blogin ulkoasuu aika paljonki erilaiseks, ja parantelen sitä täs ajan kulues.


Tähän loppuu vielä muutama kuva (weheartit.com)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti