sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Don't dream your life, live your dream.

Millaistakoha elämä ois jos kaikil ois samat haaveet ja unelmat ja kiinnostuksen kohteet? Varmaa aika tylsää. Silti jotkut jaksaa arvostella muita sen perusteel mite hyö haluu heiä elämänsä elää vaik vois samalla keskittyy tekemää omast elämästää sellasta ku haluaa.

En miekää ymmärrä ain kaikkee mitä joku tekee, mut en puutu siihe koska jos se o sitä mitä hää haluaa ni so what? Tää asia tulee vastaa melkee mis tahansa asias; seurustelukumppaneis, harrastuksis, kaveripiireis, elämäntavois, vaate- ja hiustyylis...ja lista vaa jatkuu ja jatkuu. Jos joku haluu keksii sanomist jostai ni se keksii sitä vaik iha älyttömist asioist.

Otetaa nyt vaik esimerkkinä et joku päättää alottaa kuntoilun ja alkaa käymää vaik salilla. Noh sit se alkaa postailemaa näit saliselfieit instaa ja facebookkii. Ja sit jotkut päättää tietenki alottaa siit jonku paskamyrskyn illan tylsyydessää. Eli alottaa tän henkilön ulkonäön arvostelun ku heil on omast mielestää siihe tottakai varaa. Ei sil et itteenikää kauheesti kiinnostais jonku jokapäiväset salipäivitykset, mut jos niitä haluu ottaa ni ei oo miu asia. Ja liikunta on aina hyväst ni en nää siin mitää valittamist jos joku o alkanu harrastaa jotai sellasta.

Ja yks klassine esimerkki o kans ihmisten arvostelu sen perusteel mis seuras hyö liikkuu. Jos joku vaik vaihtaa kaveripiirii ku alkaa tuntuu ettei oo enää hyvä olla siin entises, ni sit hänt aletaa arvostelemaa. Siin vaihees kannattais pikemminki miettii et miks tää ihmine on siitä porukasta lähteny, et oisko ite voinu tehä jotai eritavalla. En oo ite tätä kokenu, mut oon nähny tätä liianki paljo.

Ite ainaki pyrin elämää just sillee niiku haluun ja olemaa niitte ihmisten seuras ketkä miut tämmösenä hyväksyy :). Sit ei tarvii vanhuksena kiikkutuolis harmitella ”no jäi seki tekemättä ku *henkilö X* :n mielest se oli noloo” tai jotai muuta vastaavaa. Mieluummi muistelee kaikkii hyvii ja vaik vähä nolojaki tilanteita, ku niille kuitenki nauraa jälkeepäi.

”Be yourself, ’cause everybody else are already taken”





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti